طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ماهی کبابی بسیار خوشمزه با سس سویا

طرز تهیه فیله ماهی کبابی بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه فیله ماهی کبابی , فیله ماهی کبابی , دستور پخت فیله ماهی کبابی

اگر شما هم نام فیله ماهی کبابی را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ماهی کبابی بسیار خوشمزه با سس سویا

مواد لازم در این دستور برای تهیه کباب برای 2 نفر می باشد.

مواد لازم برای تهیه فیله ماهی کبابی :

فیله بدون استخوان و پوست گرفته ماهی :♦: 700 گرم

آبلیمو :♦: 3 قاشق سوپخوری

سیر ریز خرد شده :♦: 3 حبه

ریحان تازه خرد شده :♦: 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون :♦: 1 قاشق سوپخوری

سس سویا :♦: ۱ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم

مخلوط سبزیجات کباب شده :♦: به مقدار لازم

برش های لیمو :♦: دلخواه

طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ماهی کبابی بسیار خوشمزه با سس سویا

از ماهی آزاد یا هر ماهی بزرگ دیگر که در قطعاتی به ضخامت ۱.۵ تا ۲.۵ سانتیمتر بریده شده باشد می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه فیله ماهی کبابی , فیله ماهی کبابی , دستور پخت فیله ماهی کبابی

طرز تهیه فیله ماهی کبابی :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه فیله ماهی کبابی ابتدا باید

ماهی را با آب شسته و با پارچه تمیزی خشک کنید.

آب لیمو، سیر، ریحان، روغن، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و این مایه را با قلم موی مخصوص روی قطعات ماهی بمالید.

 ماهی ها را در میان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقیما بر روی ذغال گداخته قرار دهید.

اگر فیلمه ها حدود ۱.۵ سانتیمتر ضخامت دارند، آنها را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه و یا زمانی که گوشت ماهی حالت ورقه ورقه پیدا کند، کباب کنید.

در میانه کار کباب کردن باز هم از باقیمانده سس روی ماهیها بمالید.

اگر ماهی را به قطعاتی ضخیم تر بریده اید، در میانه کباب کردن یکبار آنها را روی آتش برگردانید.

طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ماهی کبابی بسیار خوشمزه با سس سویا

 ماهی را با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید.

طرز تهیه فیله ماهی کبابی , فیله ماهی کبابی , دستور پخت فیله ماهی کبابی

طرز تهیه و روش آماده سازی فیله ماهی کبابی بسیار خوشمزه با سس سویا